ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

В скорботі схиляємо низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії і водночас пам’ятної події для нашої країни. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

З нагоди цього свята в ЗШ № 5 пройшла низка заходів: виховні години «Герої сьогодення» – 5-9 класи, «Подвиг, що не підвласний часу» – 9-11 класи, «Хто вони герої Небесної сотні» – 1-4 класи, диспут «Часи не обирають» - 11 клас, відеолекторій «Зима, що нас змінила» - 9 класи.

Дуже сподобалась учням 8-х класів зустріч з учасниками майдану Р. Степурою та Т. Веремієнко в бібліотеці-філії № 3.

/Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (2).jpg

Парламент школи оновив стенд «Нові часи – нові герої» в шкільному музеї.

Дуже яскраво та патріотично пройшов арт-моб «101 причина пишатися Україною».

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Слава Україні! Героям слава!

/Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (1).jpg /Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (3).jpg /Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (4).jpg

/Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (5).jpg /Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages (6).jpg /Files/images/18-19/gdnst_ta_svoboda/MyCollages.jpg

Виховна служба школи

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.