ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ

19 листопада 2018 року в актовій залі Світловодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 пройшов відбірковий тур творчого конкурсу «Школа має талант».

Масу задоволення та шквал позитивних емоцій отримали глядачі і судді конкурсу. Місця вистачило всім здібним та талановитим, обдарованим та успішним дітям майже з кожного класного колективу. Для когось виступи на шкільній сцені були вже звичним явищем та були і досить успішні дебюти. Звісно, всі трішки хвилювалися, але це не завадило народженню «нових зірочок».

Хочеться подякувати учасникам за неймовірний потік радощів та емоцій, отриманих під час конкурсу, який пройшов на гідному рівні. Свято вразило усіх, виступи були цікавими, запальними і неповторними.

/Files/images/18-19/konkurs_talantov/viber image.jpg /Files/images/18-19/konkurs_talantov/viber imaититge.jpg /Files/images/18-19/konkurs_talantov/viberитро image.jpg

/Files/images/18-19/konkurs_talantov/viber imыссage.jpg /Files/images/18-19/konkurs_talantov/viber iывааыmage.jpg /Files/images/18-19/konkurs_talantov/viber фывапimage.jpg

Виховна служба школи

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.