Цікава екскурсія

З метою профорієнтаційної роботи 14 та 15 листопада 2018 року учні 9-х, 10 та 11 класів Світловодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 відвідали заводи ЗБВ та ЗМК.

Нашим гідом була Стрючкова О. П., яка не тільки прекрасно орієнтується в професійних тонкощах, а й може зацікавити змістовною розповіддю. Переходячи з цеху в цех, учні послідовно познайомилися з технологічним процесом виготовлення бетонних конструкцій від початкової стадії до останньої, побувавши на складі інертних матеріалів, у ремонтно-механічному цеху, на арматурній дільниці, у формовочному цеху та в цеху готової продукції. Учням розповіли про спеціалістів, яких потребує підприємство та закликали отримувати робітничі професії.

Побувавши на підприємствах, довідалися чимало цікавого про сучасну промисловість і про масштаби виробництва в нашому місті. Подібні екскурсії допомагають зануритися у світ реального виробництва, дають можливість набратися нових знать.

Від усієї душі висловлюємо щиру подяку за організацію чудової екскурсії, щиру гостинність та смачний обід!

/Files/images/18-19/zmk_zbv/viber imбьблдage.jpg /Files/images/18-19/zmk_zbv/viber imюбюage.jpg /Files/images/18-19/zmk_zbv/viber iитиmage.jpg

/Files/images/18-19/zmk_zbv/viber image.jpg /Files/images/18-19/zmk_zbv/viberьлщ image.jpg

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 165

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.