Свято "Прощавай, Букварику!"

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/bukvar.jpg Прощавай, Букварику, в школі перший друже,

Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.

12 травня в ЗШ № 5, відбулося традиційне шкільне свято «Прощавай, Букварику». Для першокласників та їхніх батьків, а особливо для першої вчительки цей день був радісним, щасливим і водночас сумним. Здається, тільки вчора вони усі завітали до школи на перший дзвінок, а вже закінчують перший клас. За цей невеликий проміжок часу діти навчилися читати, більшість гарно писати, рахувати, закінчили вивчати першу книжку – Буквар. Святково одягнені учні, батьки, гості зібралися разом, щоб висловити слова подяки і дружньо сказати: «Прощавай Букварику!», адже саме з Букваря починається цікавий шлях у світ знань. Першокласники дивували всіх гостей своєю артистичністю. Вони співали пісні, танцювали та декламували вірші. Весела атмосфера захоплювала всіх. Приємно було спостерігати за впевненими і рішучими першокласниками, які ще зовсім недавно переступили поріг школи. Хоча вони ще не отримують оцінок, проте в майбутньому бажають навчатися лише на дванадцять. Учні показали високий рівень своїх знань, успішно склавши іспит, який для них підготувала перша вчителька, в очах якої було видно гордість за своїх дітей, які стали вже справжніми школярами. На завершення свята директор школи побажала маленьким школярикам, щоб їхні зібрані зернятка знань проросли рясним урожаєм у майбутньому, а тепло проведеного свята залишилось доброю згадкою у серцях назавжди.

Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїм вчителям за те, що з розумінням і любов’ю вчили всьому доброму і корисному, а головне – навчили любити рідну мову, свою Україну.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним з їх першою вчителькою, яка стала для діток і другом, і мудрим наставником, і другою мамою!

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/1.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/2.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/3.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/4.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/SAM_0180.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/SAM_0213.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/5.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/6.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/7.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/8.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/9.JPG /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/10.JPG

/Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/11.jpg /Files/images/1_klas_svyato_bukvarya_2016/12.JPG

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.