Екологічна агітбригада «Дивосвіт»

Якщо ми навчилися літати, як птахи

І плавати під водою, як риби

Нам залишається лише одне:

Навчитися жити на землі, як люди

Джордж Бернард Шоу

В умовах сьогодення екологічна культура є запорукою розвитку і збереження людини та суспільства в цілому, необхідним елементом відродження держави.

Сучасна молодь вступає в епоху не тільки бурхливого розвитку науки і техніки, а й негативних наслідків науково-технічної революції та демографічного вибуху. Людству потрібні нова філософія життя, висока екологічна культура і свідомість.

Шлях до високої екологічної культури лежить через ефективну екологічну освіту і виховання, яка на порозі третього тисячоліття стала необхідною складовою гармонійного, екологічного безпечного розвитку. Особлива роль в екологічному вихованні належить учнівським екологічним агітбригадам, юним аматорам – захисникам природи.

Екологічний агітбригада «Дивосвіт» школи І-ІІІ ступенів № 5 вразила усіх своїм неординарним виступом, чарівним співом та справжньою акторською грою. Кожен учасник команди індивідуальний, неповторний і розуміє, що кожен з нас – частинка природи. І саме тому ми робимо все, аби переконати людей бережно ставитися до цього дару природи.

/Files/images/ea/0Z0BWH642I8.jpg /Files/images/ea/A0UOoplQKpg.jpg

/Files/images/ea/cbnQA-Qn7dQ.jpg

/Files/images/ea/kH0QirDCgDU.jpg /Files/images/ea/PiV8QdYtfsI.jpg

/Files/images/ea/SAM_9621.JPG

/Files/images/ea/SAM_9638.JPG /Files/images/ea/SAM_9647.JPG

/Files/images/ea/SAM_9654.JPG /Files/images/ea/SAM_9659.JPG

Самостійно екологічна культура, мислення формуватись не можуть. Їх треба плекати, беручи все найкраще з світових технологій. Важливою є не лише любов до природи, не тільки знання в галузі екології і природничих наук, але і знання з екологічної етики, розуміння гармонії всього живого, співчуття, повага і турбота про довкілля. Природа самодостатня і цінна сама по собі. А завдання людини - не нашкодити, оскільки вона є лише частинкою цієї природи.

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.