Педагогічна рада

Якщо вчитель став другом дитини, якщо ця дружба осяяна

благородним захопленням, поривом до чогось світлого,

розумного, у серці дитини ніколи не з’явиться зло.

Василь Сухомлинський

12 листопада 2018 року в Світловодській загальноосвітній школі IIII ступенів № 5 проведено засідання педагогічної ради.

Перше питання «Зміни на шляху розбудови Нової Української Школи». Доповідачем з даного питання була заступник директора з навчально-виховної роботи Нагула Г. А.

Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки. Головна мета – створити школу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, як це відбувається зараз, а й вміння застосовувати їх у житті.

Друге питання «Створення «моделі» випускника НУШ на засадах компетентнісного підходу в системі роботи школи».

Заступник директора з виховної роботи Мельник Т. А. розповіла, що випускник НУШ має бути компетентний у ставленні до життя — потреба в самопізнанні, саморозумінні, самореалізації та інтелектуальній культурі. Для глибшого розуміння суті окремих компонентів, вікових особливостей моделі випускника Нової Української Школи, співдоповідачі Шолох В. О., Шаповал Т. Д., Погоріла Ю. М., Тодосієнко Ю. М., Скальська І. В. коротко розглянули дане питання.

Педагогічний колектив зробив висновок, шо місія Нової Української Школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості на основі партнерства усіх учасників навчально-виховного процесу: учителів, учнів і батьків.

/Files/images/18-19/ped_rada/viber image.jpg /Files/images/18-19/ped_rada/viber imaьтьтge.jpg

/Files/images/18-19/ped_rada/viber imмитьage.jpg /Files/images/18-19/ped_rada/viбдлджжber image.jpg /Files/images/18-19/ped_rada/viврлжber image.jpg

/Files/images/18-19/ped_rada/viber пррimage.jpg /Files/images/18-19/ped_rada/vibцулer image.jpg

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.