Конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!»

Світловодська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 взяла участь у обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Від нашої школи у конкурсі взяло участь 6 дітей. З них – 2 роботи вибороли призові місця та стали переможцями Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», а саме:

– у номінації «Пейзаж», (старша група) диплом ІІ ступеня Пилипенко Дар’я, учениця 10 класу, за роботу «Поєднання кольорів»;

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/2 - Поєднання кольорів.jpg

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/viber лджimage.jpg /Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/vibтьбer image.jpg

у номінації «Пейзаж», (середня група) диплом ІІ ступеня Стороженко Валерія, учениця 7-Б класу, за роботу «Мелодія тиші».

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/4 - мелодія тиші.jpg

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/viber image.jpg /Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/viber imтьage.jpg

Конкурсанти продемонстрували в своїх роботах виразність, оригінальність задуму, високий рівень майстерності та власну творчу неповторність.

Оцінювання робіт проводилося за трьома віковими категоріями: молодша (7-10 років), середня (11-14 років) та старша (15-18 років) у 10 номінаціях – портрет, пейзаж, натюрморт, жанрове фото, архітектура, флора і фауна, позажанрове та експериментальне фото, макрофотографія і фотографії оброблені у «Фотошоп».

Запрошуємо вас переглянути віртуальну фотогалерею учнівських робіт ЗШ № 5!

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/1 - Бездоганність в дрібницях.jpg /Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/3 - в обіймах неба.jpg /Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/5 - Нові відкриття природи.jpg

/Files/images/18-19/fotokonkkurs_moya_ukrana/6 - романтика лісу.jpg

Щиро дякуємо усім учасникам фотоконкурсу. Бажаємо Вам творчого натхнення, успіхів, нових досягнень, звершень та вдалих фоторобіт!

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.