Профорієнтація в рідній школі

Правильний вибір навчального закладу і майбутньої професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

Завдання профорієнтації полягає в ознайомленні учнів з професіями та правилами їх вибору, вихованні спрямованості на самопізнання як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами щодо набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією, а також забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.

Шашло Анастасія студентка 1 курсу спеціальності "Менеджер готельно-ресторанного бізнесу" лише два місяці навчається в Київському університеті культури, але вона вже переконалась у правильності вибору, який вона зробила. Проте, незважаючи на напружений навчальний графік та насичене студентське життя, Настя завжди знаходить час, щоб завітати в рідну загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 5. Ось і минулого тижня вона завітала в рідні стіни та поділилася із учнями враженнями про безмежні можливості для навчання, міжнародні програми обміну та стажування, студентське життя, побут та дозвілля.

/Files/images/18-19/shashlo/DSC05288.JPG

/Files/images/18-19/shashlo/DSC05224.JPG

/Files/images/18-19/shashlo/DSC05268.JPG

Учні з надзвичайною цікавістю слухали свою старшу подругу та просто засипали її купою запитань та виразили своє бажання навчатися в Київському університеті культури.

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.