Цікава зустріч у рамках проекту "Я маю право"

Проект "Я МАЮ ПРАВО!". Цілі та досягнення (укр версія)

У рамках реалізації проекту "Я маю право!" 6 вересня 2018 року учні 8-х класів Світловодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 зустрілися з начальником Світловодського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Шаповал М. С.

Зустріч була проведена з метою підвищення рівня правової культури, правової свідомості школярів, інформування щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті.

Під час зустрічі Шаповал М. С. презентувала учням 8-х класів загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!». Він реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Mета – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави. Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.

Наприкінці зустрічі учні отримали буклети з інформацією про безоплатну правову допомогу.

/Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/viber image.jpg /Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/viber imaывапролдge.jpg

/Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/viber imвааage.jpg /Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/vваааааiber image.jpg

/Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/viber iапрлррmage.jpg /Files/images/18-19/zustrch_z_yustitsyu/viber iвааавваmage.jpg

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.