Світла пам’ять...

Гірка звістка сколихнула колектив освітян міста. На 83-ому році пішла із життя Рогозинська Галина Семенівна, людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця, щира та талановита. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу її близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Галину Семенівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого навчала вона.

Молодою, енергійною прийшла працювати у школу № 5. Сьогодні ми згадуємо її як мудрого вчителя, який відкривав дітям невичерпну силу знань; директора який впевнено вів за собою.

За роки своєї плідної діяльності виховала не одне покоління, допомогла багатьом коллегам знайти себе на освітянській ниві. Її ім’я назавжди закарбується в історії освіти міста Світловодська.

Смерть завжди трагічна і несподівана. Важко повірити, що ніколи ми вже не почуємо мудрого слова, не побачимо щирої посмішки. Але ніколи не згаснуть наша любов, вдячність і велика шана. Вічна пам'ять житиме в наших серцях. Нехай Всевишній охороняє її світлу душу. Усі, хто знав дорогу нам людину, Рогозинську Галину Семенівну, згадайте добрим словом, пом’яніть щирою молитвою.

Зі щирою скорботою та світлою пам'яттю освітянська родина.

Кiлькiсть переглядiв: 748

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.