ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/5p8JDF62a0o.jpg У рамках проведення Всеукраїнського тижня англійської мови, з метою удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розвитку творчих здібностей дітей кафедрою вчителів іноземних мов було заплановано та проведено низку заходів.

Тиждень розпочався із проведення оголошення.

Для учнів 3-4 класів був проведений конкурс під назвою «100 lookslike…». Мета даного конкурсу – зацікавити молодших школярів у вивченні англійської мови, залучити їх до виконання творчих завдань. Результатом конкурсу стала презентація однойменної виставки у фойє другого поверху.

Учнів мали можливість ознайомитись з висловами видатних людей, написаних на англійській мові, які були розміщеніна фронтальній частині дверей кожного класу.

Було проведено відкриті уроки для учнів початкової, середньої та старшої ланок.

Так, у 3-А класі було проведено відкритий урок «Professions» (вчитель англійської мови Маховська І. Г.); 5-А клас «Вільний час» (вчитель англійської мовиКопійка Н. В.); 5-Б «Вільний час у різні пори року» (вчитель англійської мови Алєйченко Т. В.).

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/pgXHXPTzO7w (1).jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/iZRkboYE-q0.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/MhZNFluWYGs.jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/X13Xbu_HeDQ.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/xMBB0uGBeAo.jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/ZssPSbBdlsw.jpg

В 9-Б класі (учитель Пилигач Олена Вячеславівна) був проведений урок на тему «Письменники Великої Британії : В. Шекспір, Д. Байрон, Р. Бернс». Учні заздалегідь отримали завдання підготувати презентації про життя і творчість письменників. Діти залюбки виконували завдання. Сльота Альона і Цвик Каріна познайомили з життям В. Шекспіра. Шульгін Сергій і Куценко Данило детально вивчили творчість Р. Бернса. Безсмольний Ілля знайшов цікавий матеріал про Д. Байрона . Дівчатка Довженко Дарина, Долга Анна, Чуракова Марина вирішили декламувати сонети В. Шекспіра. Під час уроку учням було запропоновано безліч цікавих і пізнавальних завдань. Найбільш цікавими дітям здались вирішення кросворда , ознайомлення з персонажами творів, вивчення висловів В. Шекспіра. Самостійно діти вирішили випустити стіннівку до дня англійської мови. Учениця 8-А класу Закревська Анна підготувала різнорівневі завдання щодо творчості видатного письменника. Вислови, які були розміщені на дверях класних кімнат, також зацікавили учнів. Саме для розуміння їх змісту можна використати свої гаджети. Протягом дня і під час відкритого уроку в 9-Б класі лунали пісні англійською мовою замість фізкультхвилинок.

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/6DYq-akiMgE.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/BSLmYCrCa_M.jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/dnNhsBJe5Xk.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/JVGE6azkZXo.jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/L9L5GLEBaNI.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/meud7rI1kyA.jpg

/Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/pOgIYtrBcaQ.jpg /Files/images/angl_mova/tijdenn_ang_movi/uRCBFU38lI4.jpg

Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови, розвиток інтересу до творчості.

Мета була досягнена, адже учні отримали естетичне задоволення та поглибили свої знання.

Адміністрація ЗШ № 5

Кiлькiсть переглядiв: 475

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.